Middag

Hei og god kveld!

Da har jeg nettopp kommet hjem etter en lang dag. Begynte dagen kl 07.00 da jeg skulle åpne butikken i dag. Dagen på jobb gikk veldig bra. Etter jobb dro jeg et tur hjem til mamma og fikk dusjet og ordnet meg litt. Og i 18 tiden ble jeg hentet av en venninne. Så dro vi utvih spiste litt i Asker. Noe som var veldig hyggelig. Lenge siden jeg har gjort noe med venninner nå, litt for dårlig på sånt. Kan ikke vare jobbe heller, så nå skal jeg bli flinkere til å treffe venninner fremover.

Ellers skal jeg i barnedåp i morgen. Så da skal jeg prøve og få til outfit bilder. Blir nok bare ned mobilen, men bedre enn ikke noe. Litt kjedelig uten bilder i innlegg også.

Ha en super helg videre!

2 kommentarer

Signe

15.10.2013 kl.10:30

Halloi!!! Jeg har lest blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen good grunn til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvitighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne siden er døds god, og du fortjene å få all ros du kan få for denne bloggen!!!! Dette er faktisk en av de beste sidene på Blogg etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogen og jeg skulle av og til ønske at det var min blogg!!! Hihi! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra stygge personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som weblenke jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er kjempe koselig å delta på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var veldig trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkurransen. Keep bloggin!

Agnethe Marie

15.10.2013 kl.13:25

Signe: Hei! Så utrolig hyggelig å høre at du liker bloggen min, det setter jeg veldig pris på :D Jeg må innrømme at jeg aldri har vært så opptatt av få få tusenvis av kommentarer hele tiden, men en gang i blant er jo veldig koselig. Og ja, jeg liker å være ærlig og ikke pynte på innleggende mine, så godt at du liker det jeg gjør! :) Håper du kanskje har lyst til å kommentere oftere fremover om det er noe du liker, eller om det skulle være noe du ikke liker!

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits