Challenge: Dag 4

♥ Dag 4: Sminken og parfymen eg bruker

Jeg skal være helt ærlig og si det at jeg liker best å gå uten sminke, men når jeg er på jobb så bruker jeg litt enkel og lett sminke. Mens på fest bruker jeg gjerne litt mer, men det tror jeg nok de aller fleste gjør. 

 1. Mascara fra Maxfactor og det er den som heter CLUMP DEFY. Synes den er utrolig god og har brukt den fast siden det kom ny i sortimentet for ca 1 år siden. Vedig lett og fin å påføre og gir litt volum og ikke klumper.  Kan fåes kjøpt i alle Vita butikken og på nett: http://www.vita.no/makeup/oyne/max-factor-clump-defy-mascara-black.html
 2. Solpudder fra GOSH, det bruker jeg ikke vær eneste dag, men de dagene jeg vil ha litt ekstra farge i ansiktet. Synes det er veldig fint da det ikke er noe skimmer og glitter i det. Dette får du bare i Vita butikker og evt taxfree. 
 3. Foundation fra Maxfactor, denne var nye i høst og jeg ville prøve den med en gang da jeg synes den virket så lett og fin. Den føles nesten ut som pisket krem og derfor navnet Whipped Cream, den gir et litt mattende resultat noen jeg liker da jeg føler meg litt blank i t-sonen. Bruker ofte den alene, eller med Solpudder fra Gosh. Kan fåes kjøpt i alle Vita butikker og på nett: http://www.vita.no/makeup/hud-foundations-og-pudder/maxf-wipped-cream-foundation-55-beige.html
 4. Vannfast pudder fra Maybelline, Super Stay 24. Dette er bare helt supert, jeg elsker å bruke dette når det regner ute eller om jeg skal på trening, men ikke ønsker å ha på foundation. Det er faktisk vannfast og sitter veldig godt. Bruker som regel alene, men noen ganger over foundation. Gleder meg til å prøve det i sommer når det blir sol og varme. Kan kjøpes i alle Vita butikker. 
 5. Clinique All About Eyes, Concealer. Dette må være det beste jeg noen gang har prøvd, jeg rett og slett elsker den! Den må faktisk bare prøves, så om du ser etter en ny concealer til bruk rundt øye partiet gå til nærmeste parfymeri og spør etter denne. Kan også fåes på Blush.no her: https://www.blush.no/p-9412-all-about-eyes-concealer-10ml-03-light-petal.aspx  Dette er fargen jeg bruker 03 Light Petal. 
 6. Øyebrynspen, noen jeg ikke har brukt før jeg kjøpte i høst. Men fy søren, skulle begynt for lenge siden, dette er jo supert. Denne fra Lancome ble jeg anbefalt av en annsatt på Gardermoen i sommer når jeg varog reiste. Den er litt dyrere en de fra Loreal, Maybelinne og disse billigere merkene, men jeg har nå hatt min i 8 mnd og jeg spisser den ikke mer enn 1-2 ganger i mnd avhengig av hvor mye jeg bruker den. Så det holder veldig lenge, du kan nok regne 4-6 mnd på en normal person som bruker hver dag. Men som sagt jeg bruker den bare noen få ganger i uker og veldig lite av gangen. Jeg kjøpte min på Gardermoen, men kan fåes i de fleste Kicks og andre parfymerier. Jeg bruker farge 010 Blond og den er helt perfekt til meg som er litt nordisk kaldt mellomblond. 

 1. Mascara fra Maxfactor og det er den som heter CLUMP DEFY. Synes den er utrolig god og har brukt den fast siden det kom ny i sortimentet for ca 1 år siden. Vedig lett og fin å påføre og gir litt volum og ikke klumper.  Kan fåes kjøpt i alle Vita butikken og på nett: http://www.vita.no/makeup/oyne/max-factor-clump-defy-mascara-black.html
 2. Mascara fra Maybelline, The Colossal Volum Express. Akuratt denne er fra i høst og heter Smokey Eyes, men har gått ut av sortimentet. Men man kan fint bruke den orginale som er eksta sort for samme effekt. Denne har en litt annen type børste da den har typ den gameldagse hårbørsten om dere forstår hva jeg mener, ikke gummi liksom. Den gir litt ekstra fylde til vippende, så bruker ofte de to mascarane sammen, men gjerne denne alene også. Kan kjøpes i alle Vita butikker. 
 3. Clinique pudder, Stay Matte Sheer Pressed Powder Oil Free. Dette er virkelig et godt pudder for alle som har litt små fet hud, for det gir en fin og matt finish. Kan kjøpes i de fleste parfymeri og noen få farger kan fåes på Blush.no. Selv bruker jeg fargen 03 Stay Beige, den er litt mørkere en min CC Cream og Foundation, for å gi litt ekstra farge. 
 4. Solpudder fra GOSH, det bruker jeg ikke vær eneste dag, men de dagene jeg vil ha litt ekstra farge i ansiktet. Bruker ikke dette i tillegg til pudder fra Clinique, men da i stede evt. Synes det er veldig fint da det ikke er noe skimmer og glitter i det. Dette får du bare i Vita butikker og evt taxfree. 
 5. Clinique CC Cream, dette er jo en blanding av fuktighetskrem og foundation for å si det enkelt. Den blir litt lettere og ikke så fet som vanlig foundation kan bli, også har den solfaktor 30 så bruker den egentlig mest om sommerne når på dagtid om jeg skal ha sminke. Kan kjøpes i parfymerier. 
 6. Clinique All About Eyes, Concealer. Dette må være det beste jeg noen gang har prøvd, jeg rett og slett elsker den! Den må faktisk bare prøves, så om du ser etter en ny concealer til bruk rundt øye partiet gå til nærmeste parfymeri og spør etter denne. Kan også fåes på Blush.no her: https://www.blush.no/p-9412-all-about-eyes-concealer-10ml-03-light-petal.aspx  Dette er fargen jeg bruker 03 Light Petal. 
 7. Øyenbrynspenn jeg nevte over også tusj eye liner fra Loreal. Er ikke blitt så flink med eye liner enda, men detter Super Liner fra Loreal er veldig lett og legge synes jeg. Kan kjøpes på alle Vita butikker. 

Ja, dette er da sminken som jeg bruker og som dere ser er det mye som går igjen fra hverdags til fest. Det som er favoritt merket innen sminke til ansikt er Clinique, mens til øynene som mascara og eye liner bruker jeg gjerne billig merker. Hender jeg bruker leppestift til fest og da er det Chanel sine Coco Rouge Shine jeg går får da de er veldig lette og myke. Jeg bruker også en annen foundation fast egentlig, men den har jeg gått tom for så fikk den ikke med, men legger ved et bilde av den likevel. 


Clinique Even Better, og jeg bruker farge 01 Albaster som er det lysete fargen. Denne foundation er den aller beste jeg vet om, den har en 50-70 % dekkevner og gjevner ut hudtonen noen som jeg elsker. Den er også veldig lett i konsistensen og føles heller ikke så fet ut på huden etter noen timer, for det har jeg opplevd med andre. Så denne er virkelig å anbefale, selv til de som ikke liker foundation. Min søster har i alle år bare brukt pudder da hun ikke likte foundation, men da hun lånte denne av meg i julen siden hun hadde gått tom selv ble hun overasket. Hun synes den var veldig bra og vurderte og kjøpe en selv. Så om du ikke liker foundation prøv denne! 

Når det kommer til hvilken parfyme jeg bruker, så har jeg brukt denne i mange år. Testet den første gang på ungdomskolen og blitt fast bruker siden. Prøvd flere andre opp gjenom årene, men faller alltid tilbake til denne etter et par uker. 

justmalin 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits