Ryddet og vasket

Hei og god torsdag alle sammen!

I dag har jeg fri fra jobb og det betyr tid til alt jeg ikke orker etter en dag på jobb. Så jeg var vel opp ca 09.30 i dag og startet med litt frokost og en kort tur med hunden min. Når klokken var 11.00 så tok jeg fatt på vaske sakene, begynte med å rydde alt av rot og ting som lå litt overalt. Også fikk jeg støvsuget og vasket over kjøkken, bad og stue i første etasje. Veldig deilig og få ryddet litt også ekstra deilig når man får besøk i morgen å få gjort det litt ekstra fint i huset. Nå gjenstår noe klesvask også må jeg vaske over rommet som farmor skal sove på i morgen, så blir det bra til slutt.

Ellers skal jeg få trent litt styrke i dag og kanskje begynne på en ny bok. Får se hva jeg orker med den nye boken når jeg er ferdig med vasking og trening. Kanskje jeg sparer den til i morgen kveld.

Her er da dagens outfit. Genser og treningstights fra Gina Tricot om noen lurer på det. Håper alle har en fin torsdag!

2 kommentarer

inmyheels

06.03.2014 kl.13:08

Godt jobbet! Så flink du er ;)

Kristi Pedersen

06.03.2014 kl.13:09

Så flink du er! Ha en kjempe fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

24, Drammen

Jente på 23 år, jobber og studerer Blogger litt om meg og hva jeg driver med ellers blir det en del inspirasjons innlegg. Bilder av natur, interiør, mote, dyr osv. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits