Oppdatert Garderoben

Hei! 

Da det nye året startet hadde jeg bestemt meg for å handle mindre, spare heller penger til annet. Og jeg har vært ganske så flink med sparingen og har vel ikke brukt mer en 5000kr på shopping fra januar-mars. I april har jeg vært så flink at jeg ikke brukte noe penger på shopping og nå når mai kom tenkte jeg derfor og unne meg selv å oppdatere garderoben med noen få plagg. Jeg har som sikker veldig mange andre nok klær og må bare lære meg til å bruke de på flere måter og sette hvert plagg sammen med plagg jeg kanskje ikke kunne tenkt meg. Uansett noen nye plagg til sommeren hadde jeg lyst på og da gikk jeg til innkjøp av det. Så her kommer bilder av de plaggene jeg har kjøpt meg, alle bildene er tatt fra nett sidene. 

 

Disse to toppene er fra Urban og merket Flat Top. Den grå til høyre er mer en kjole, veldig deilig i stoffet. 

Disse to trenings shortsene er fra H&M og de er ganske korte og ligner veldig på NIke Pro shortsene. Så et veldig billig og godt alternativ. 

Gleder meg veldig til å ta med disse shortsene og den lyseblå toppen til Spania, sammen med mange sommerplagg jeg kjøpte inn i fjor som jeg ikke har fått brukt så mye.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits