Ikke lenge igjen

Hei!

Wow, nå er det faktisk ikke mer enn 1mnd til jeg reiser på ferie. Gud som jeg gleder meg, til sol varme og late dager. Nå må dere ikke tro at jeg er misfornøyd med være som har vært de siste dagene. Det har jo vært så utrolig fint vær egentlig den siste uken, og det at det er meldt dårligere vær noen dager fremover det gjør meg ikke noe. Men selvom det er deilig vær her hjemme så blir det aldri helt det samme som å være på ferie og ha fint vær. Når man er bortreist så blir det mye mer avslappende med en gang.

Nå har jeg søkt litt etter inspirasjons bilder fra Weheartit.com

Å ligge opp til 6 timer på stranden når jeg reiser på ferie det er et must for meg. Men jeg tar selvsagt lunsj pause etter 3timer.

Drinker og is er også noe man må ha på ferie, da gjerne en is på vei hjem fra stranden. Også en drink til middagen sammen med et glass vann, for meg er det viktig å drikke nok vann. Selv når man er ute på byen på kvelden så drikker jeg alltid 2-3flasker vann for ikke å bli dårlig.

En eller flere fine bikinirt er også noe man må ha på ferie. Jeg har funnet meg et par jeg skal ha med på ferie.

Jeg kommer nok til å skrive ett reiseinnlegg når jeg pakker. Da vil jeg også ta litt bilder av antrekk og annet jeg skal ha med meg.

Så får dere ha en fin dag videre! Og nyt litt sol om dere har muligheten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits