Trening og Questbar

Hei!

I dag har jeg fri fra jobb og skal bruke dagen på litt trening og noen andre små ting. Blir nok en tur med hunden min på 1-2 timer etterfulgt av styrke trening. Må stramme opp kroppen litt før ferien.

Ellers hadde jeg tenkt å fortelle dere om Questbarene og hva jeg synes om dem.

Dette var de jeg hadde bestilt fra Gygrossisten.no. Det var veldig rask levering, tok vel 3 dager bare også er prisen veldig grei. Det er 30kr for 1 også får du en 12pk for 339 mener jeg det var.

Men ble litt skuffet da jeg ikke likte så mange av dem. Jeg er veldig sær på hvordan det skal smake og jeg synes det ble litt for falsk og syntetisk smak på de fleste. Den jeg likte aller best var hvit sjokolade og bringebær, den hadde en god og frisk smak av bær og god sjokolade biter i seg. Ellers likte jeg også den med cookie og cream, så det blir disse to jeg kommer til å kjøpe fremover. De andre synes jeg som sagt ble for rar i smaken.

Slik ser barene ut, de har jo en deigkonsistens og det synes jeg var veldig greit. De var også best om du la dem i kjøleskapet ca 5-10 min synes jeg. Det er også mulig og varme dem, men det orket ikke jeg å prøve på.

Én kommentar

Leif Inge

25.06.2014 kl.11:49

Så deilig med en fridag :) litt misunnelig kjenner jeg. Legg meg gjerne til som venn og ha en fin onsdag :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits