Tv-serie Anbefalninger

Hei og god mandag!

Forhåndskrevet innlegg, når du leser dette er jeg nok kommet meg på jobb hvor jeg skal være fra 12-18 i dag og etter det står det frisør besøk på planen fra 18.15.

Håper alle har hatt en super helg og en god start på en ny uke. Jeg har i helgen vært på jentekveld og en liten tur ut i Oslo by, det var utrolig koselig kveld, jeg var ikke helt i fest humør så dro litt tidlig hjem. Forrige helg hadde jo jeg arrangert jentekveld, men siden så mange var på ferie ble vi bare tre jenter. Hyggelig kveld ble det uansett og vi valgte derfor utsette bytur til denne helgen. Så nå var vi litt flere jenter, 5 stk tror jeg vi endte opp med å bli og det er jo en fin jentegjeng jeg har også. 

Men over til hva dette innlegge skal handle om, Tv-serier. Jeg som sikkert mange andre er glad i å se på serier og jeg har ganske mange jeg følger med på også. I det siste har jeg begynt å se på ett par nye serier og tenkte derfor og anbefale disse til dere. Det er mye mulig noen av dere alt har sett en elller flere av disse seriene alt, men kanskje noen av dere ikke har hørt om de og finner en serie som faller i smak. Nå som det er sommer og ferie er det ålreit å ha noen litt spennede sereier å følge med må når man ikke har andre ting å finne på. 

Bitten: Dette er en serie om ei jente som heter Elena og hun ble for noen år tilbake bitt av sin kjærste på den tiden. Og han er en varulv og dette gjør Elena til en også, Elena har dratt fra denne ulvefamilien sin og fått en nytt liv i Toronto. Men en dag får hun tlf om at hun må reise tilbake til Stonehaven der hun kom fra, da det har skjedd noe forferdelig og hun blir bedt og å hjelpe til å løse saken. Dette er en ny type varulv serie og anderledes fra Teen Wolf blant annet og hvordan varulvene i The Vampire Diaries blir fremstilt. Det har kun kommet en sesong så lagt på 13 episoder og sensong 2 kommer ikke før 2015. Men det er virkelig hvert å ta en titt på denne serien. Du kan se den på netflix amerikansk versjon og på nett. 

Teen Wolf: Også en serie om varluver, en ung tenåringsgutt blir bitt og får hjelp og støtte fra sin kompis gjennom første fullmåne og andre problemer. Utrolig spennende og du klarer bare ikke gi deg. Begynte å se denne serien med pappa, og det endte med at etter nesten 3 uker så hadde vi sett alle sesongene som ligger ute på netflix, på det meste så vi 5 episoder på en dag (søndager). Så dette er en serei du må sjekke ut om du ikke alt har gjort det. Veldig spennende serie. Kan ses på Netflix hele de to første sesongene og halve sesong 3, resten av sesong 3 har ikke kommet til netflix enda, men jeg håper den kommer iløpet av sommeren  da sesong 4 begynte i USA i februar i år. Ellers kan selvsagt alt ses på nett.

Orphan Black: Handler om ei jente som heter Sarah, som ser ei annen jente hoppe forann et tog. Hun som hopper forann toget la fra seg vesken på perrongen og dette benytter Sarah seg av og napper med seg vesken. Hun har tenkt å ta penger og alt av verdier, men da hun tar frem bankkortet til denne andre kvinnen ser ut at bildet på kortet er helt likt henne selv. Hun blir litt satt ut, men begynner å leve denne kvinnens liv og mange rare og skummle ting begynner å skje. Hun finner blant annet ut at denne andre kvinnen har kontakt med 2 andre kvinner som ser helt identiske ut som henne selv og når Sarah ser dette blir hun nysgjerrig på om dette kan være eventuelle søsken eller om dette er noe helt annet. Det har kommet en sesong på Netflix og sesong 2 er akuratt ferdig i Usa, men kan ses på nett. En utrolig spennede serie. 

 

Én kommentar

Terese Hagen

07.07.2014 kl.12:36

Takk for tips! Må prøve en av de :D Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits