FERIE

JA! Nå er det endelig litt ferie og det er så deilig. Og ikke gjør det noe når det er så fint vær heller. Håper det holder seg i helgen så får jeg solt meg litt før jeg reiser til Spania på tirsdag. Har tatt litt solarium, men det koster så utrolig mye etterhvert så om det blir fint var fredag til mandag så skal jeg få noen timer i solen. Er så deilig å kunne gå tur med hunden når solen skinner og man kan bli litt brun samtidig som man får trent litt. Må få mest mulig til med gutten før farfar skal passe han mens jeg er bortreist.

Nå har jeg vært innom Gulskogen og handlet litt små ting som jeg ikke får i butikken på Asker hvor jeg jobber. Også ble det jo noen andre ting som jeg bare gikk forbi og tenkte var nødvendig på tur. Vel vi får nå se hvor nødvendig alt var når jeg kommer hjem fra tur og ser hva som ble brukt å ikke.

Så kommer det nok er lite pakke innlegg på søndag kveld evt mandag morgen tenker jeg. Da må dere kose dere masse med jobb, ferie eller hva enn deregjørni løper av helgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits