hits

Høstnytt

Hei! 

Jeg må innrømme at jeg hadde egentlig store planer om å lage mange innlegg til dere etter uken i syden. Vel som dere har sett så har ikke det blirr noe av, men nå skal jeg prøve og få forhåndskrevet noen innlegg før jeg begynner på jobb igjen til fredagen. Er så greit å ha noen halvskrevne innlegg nå det er litt hektiske dager, for da er det mye lettere og pluke seg ut et og gjøre ferdig på en liten halvtime istede for 1 time som det ofte pleier å ta meg. Nå har jeg uansett vært på posten en tur for å hente 4 pakker som ventet på meg, vel jeg fikk bare med meg den ene hjem da jeg hadde glemt å legge bankkortet tilbake i lommeboken forrige dagen. For det er slik at noen pakker kommer med Nordpost som er sånn post i butikk og da pleier det å gå greit uten legetimasjon, men når du henter på postkontoret så må man ha legitimasjon for den skal registreres i systemet dems. Det er selvsagt utrolig kjipt, så da må jeg tilbake i morgen å få hentet de siste 3 pakkene. For pappa hadde kun mulighet til å kjøre meg en gang bort til posten og butikken og nå måtte han avgårde på skytebanen hvor han trener og er vakt. Jaja, skal vel klare og vente til i morgen på resten.

Uansett, til overskriften, jeg har jo i disse pakkene bestilt litt nytt til høsten og treningsfronten. Jeg fikk ikke brukt noe penger da jeg var i Spania på ferie og da tenkte jeg det var greit å handle litt når jeg kom hjem istede. Så det gjorde jeg, ble litt nye treningsklær, joggesko, noen treningsapparater altså vektstang og balansebrett pluss noen småting. Også fikk jeg kjøpt meg Beats hodetelefoner, noen jeg trodde ville være noen hundrelapper billigere på flyplassen eller i Spania, det var det ikke så ente med å bestille fra Elkjøp sine nettsider. Men som sagt har jeg ikke fått hentet alt enda så jeg skal vise dere bilder av de klæren jeg fikk fra Zalando.no. 

Nike treningstights med litt høyde på livet ig det elsker jeg som har litt hofter. Jeg kjøpte M og det var super i str, jeg vurderte S da jeg har det i tightsene mine fra Gina Tricot, men siden dette var en stram model og flere nevte den var litt liten i str gikk jeg derfor for M. Men vil nok si at den er ganske normal i str. Denne genseren var bare helt sykt fin da jeg så den på nett og bare måtte i handlekurven. Var litt usikker på om jeg skulle velge M eller L i str, velger ofte L for å være sikker på at den blir lang nok i armer og slikt, men jeg gikk denne gangen for M og det er jeg veldig glad for, super i str og fargen er bare enda bedre i virkeligheten. Gleder meg til å bruke denne ute på gåturer og joggeturer når det blir litt kjøligere ute. Denne blir deilig til både trening og litt avslappende outfits, tok den i L da jeg ønsket den litt stor. Singlett, litt stram type og den er bare super deilig å ha på. Jeg tok den i M. Disse skoene jeg har ønsket med i et halvt år nå og bare måtte kjøpe de da jeg handlet nye klær, de passer jo super sammen i fargene. Og det er lette, har god støtte og puster, er nok best på asfalt eller inne på treningstudie en mykere underlag. Har dem i str 40.5 og bruker str 40 og 41 til vanelig avhenging om str er liten eller stor. Men i Nike har jeg alltid brukt 40,5 og de har alltid passet bra. Hansker til å bruke når jeg løfter vekter, så slipper jeg å få blemmer. Skjønner ikke at jeg har trent så lenge uten, så disse gleder jeg meg til å bruke mye fremover. Har str L i disse, kunne hvert en halv str mindre.

Hansker og pannebåndt til høsten, i lett og tynt materiale. Tok dette sette i str L og synes det passer bra, har veldig lange tynne fingre og M blir ofte litt for kort liksom. 

Det var en liten del av mitt innkjøp, men resten kommer en av de neste par dagene når jeg har fått hentet pakkene på posten. Så håper jeg dere har en bra start på uken. 

 

2 kommentarer

rikke95

28.07.2014 kl.17:58

Så mye fint! :-)

Ingrid

28.07.2014 kl.18:14

Så mye fint! Har den mintgrønne genseren selv, bare i rød :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

26, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv