Hyttetur

Hei! 

Siden jeg hadde fri fredag og lørdag som var spurte jeg pappa om han hadde mulgihet til å ta fri fra jobb disse to dagene for å ta en tur på hytta. Det hadde han mulighet til så på torsdag hentet pappa meg etter jobb kl 16 også kjørte vi opp til hytta for å tilbringe helgen der. Har nå egentlig akkurat hatt ferie, men jeg har ikke fått vært på hytta og når jeg da hadde en fri helg passet det veldig fint. Det var også Jakt og Fiskedagene i Elverum denne helgen så det var jo ålreit, fikk tatt en tur innom der på lørdag og på vei hjem søndag. Vi har hytte ca 1 time fra Elverum, så det blir jo litt kjøring frem og tilbake på lørdagen, men veldig morro og få med seg slike dager. Ellers ble det mye avslapping og litt rydding på hytta. Var også på et par turer med Zesar, ut og opp i skogen hvor det er litt trær og åpent terreng så kan han bare få løpe litt fritt en halvtimes tid så er han super førnyd, også kjører vi bare etter med bilen. Fikk også tatt et par fine biler når vi var ute på tur den ene dagen som jeg vil vise dere. 

Her er bildet hvor Zesar vasser/bader litt. 

Og her ser dere bekken fra motsatt side av bildet over, så bare så utrolig fint ut så måtte jeg jo bildet. Et annet bildet fra en litt annen vinkel. Så utrolig fint her, at jeg ikke har lagt merke til denne bekken før når jeg har gått tur her. 

Så fikk jeg også kjøpt meg en tur buske og jakke fra Fjellreven som bare ropte på meg da jeg kom inn på Jakt og Fiskedagene. Jeg har jo sett etter en ålreit turbukse og jakke i flere år, har funnet flere fra Bergans og Nørrøna som jeg har likt, men så har de liksom ikke vært helt riktig farge på dem da, jeg vil helst ha noe i blått og ikke helsort meg blå gliderlås eller sømmer. Så det har jo endt med at jeg aldri har fått kjøpt meg noe, men som sagt da jeg så denne to delte dressen fra Fjellreven måtte jeg bare ha den! Den var som skapt for meg, utenom at jeg endte meg å kjøpte herre modell i både jakke og buske da dame modellene var altfor korte til meg, men slik er det nå bare når man er 183cm høy altså. Jeg ble i hvertfalls super happy med kjøper og gleder meg til fjellturer fremover. 

Har ikke tatt noen bilder av dressen, men fant på nett så viser dere bare de. 

 

Det er rett og slett en helt perfekt farge kombo for meg som elsker blått!  Også var det en liten bonus og kunne spare 700kr ved å kjøpe dette på messen da det kostet 4500kr for disse to tilsammen. Det er mye penger, men noe jeg har trengt og sett etter i 2-3 år nå. Er liksom greit å ha noe annet en treningstight og vanlig vinnjakke/regnjakke når man er på tur. Godt med noen ordentlig tur klær, super deilig stoff med litt stretch og det synes jeg er fint. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits