Mine hudrutiner

Hei! 

Da har vi kommet til helgen, fredagen er godt i gang og jeg har fri i dag. Har alt fått gått en tur med Zesar, det var utrolig deilig å komme seg tidlig ut i dag altså. Ellers har jeg fått til en liten ben og rumpe økt og nå står en lett lunsj på menyen så fort jeg er ferdig med dette innlegget. Vel så til det jeg har tenkt å skrive om i dag, mine rutiner når det kommer til morgen og kvelds rutinene mine. Før renset jeg ikke huden veldig nøye, men det virket så tenkte ikke noe mer over det. Så lenge vanlig håndsape fikk vekk den lille sminken jeg bruke og gjorde ansiktet mitt rent så var jeg fornøyd. Men siste året på ungdomskole begynte jeg å tenke litt mer på hva jeg gjorde med huden min og kjøpte meg mine første renseprodukter fra merket Shiseido og navnet på den serien jeg brukte heter Pureness, en serie som jeg fikk beskjed om at passet fint til min hud og som var lette rense prdukteter for ung hud. Denne serien brukte jeg gjennom hele siste året på ungdomskolen og er ikke så veldig dyrt merke synes jeg, da det koster 200-260 kr per produkt. Men nå som jeg jobber i Vita har jeg funnet et merket som er enda billigere, som også er utrolig fint til alle fra 10-30år egentlig og det er merket Formula, der koster alle produkter fra 59-109kr noen som er veldig fin pris om du vil ha ålreite produkter til huden din, men ikke ønsker å bruke 200kr + for et produkt. 

Nå som jeg er blitt eldre har jeg prøvd noen merker og funnet min favoritt, lenge var jeg forelsket i Qlinique sin Anti Blemish serie som jeg begynte med på videregående. Jeg bruke denne serie i ca 4-5 år, så kom Ole Henriksen til Vita for ca. 6 mnd siden og jeg tenkte at jeg må jo nesten prøve denne serien for fet og uren hud, vel jeg gikk for hele serie med en gang for å virkelig få prøvd meg frem og ja, det ble dyrt, men hvert det i ettertid. Man må bare lære seg at man trenger veldig små menger av produktene, og da holder det jo lenge. Så jeg kjøpte ansiktsrens, toner, dagkrem og nattkrem i den grønne serien som er for fet/uren hudtype, i tillegg kjøpte jeg ansiktsmaske, scrub og en ansiktskrem. Etter ca. 3 mnd var jeg tom og jeg vurderete veldig om jeg skulle kjøpe inn produktene på nytt. Vel jeg endte med å gjøre det, for jeg så faktisk endring i huden min, som de fleste jenter får jeg ekstra med kviser og urenheter i mensenperioden, men før jeg begynte med Ole Henriksen hadde jeg virkelig så uren hud at jeg faktisk følte meg helt forferdelig og måtte bruke to lag med foundation før jeg gikk ut offentlig. Etter jeg begynte med Ole H så har det blitt betydelig redusert, jeg har fortsatt kviser, men ikke så mye at jeg trenger å kline på meg mer sminke for å dekke det. Nå er det kanskje 5-8 små kviser istede for 12-20 kviser rundt om i ansiktet. Så derfor vil jeg gjerne vise dere de produktene jeg bruker og gå trinnvis gjennom hva jeg gjør hver morgen og kveld. 


Til Venstre: AloeVera DeepCleanser, hver morgen begynner jeg med å vanske ansiktet med denne rensen. Jeg bruker den også hver kveld etter jeg har tatt vekk sminken. Til Høyre: GreaseRelief FaceTonic, denne tar jeg litt av på en bomullspad og tørker hele ansiktet i sirkel bevegelser. Denne bruker jeg altså etter rensen på tørt og rent ansikt. 

Denne håndsåpen bruker jeg til å ta vekk sminken i ansiktet med, har brukt denne i litt over ett år nå og den funker supert.  Kjøpes i matbutikker.

Denne bruker jeg til å ta vekk øyensminke med, liker ikke så godt de med olje så da jeg fant denne ble jeg veldig fornøyd. Fåes på Cubus. 

Walnut Complexion Scrub, denne bruker jeg 1-2 ganger i uken. Prøver å bruke den hver 4.dag. Den er super om man sliter med litt store porer, min eble mindre etter 3-4 gangers bruk. Så denne er en absolutt favoritt scrub hos meg. 

FirmAction Mask, denne bruker jeg 1 gang i uken og det blir som regel søndager da denne gjerne skal sitte på i 30min. Bruker den alltid etter jeg har brukt scruben for da får den bedre effekt og renser typere i porene.

AntiBlemish Solutions, denne masken er en 5minutters maske som jeg bruker 1 gang i uken. Den er for de med litt fet hud og skal på en måte suge ut olje av huden, enkel og god maske. 

AllAboutEyes, dette er en lett og deilig øyekrem som jeg bruker på kvelden, legges øverst på kinnbenet og ut til tinningen. Liker ikke å bruke øyekrem på dagen, da jeg synes det kan bli klissete, men denne er så lett og fin at det er ikke noe problem. 

VitaminPlus, dette er en 24timers krem som vil si at du kan bruke den både som dag og nattkrem. Jeg bruker den kunn på dagen så den gir ett matt resultat på min til tider fet hud, og den er med på og kontrolere urenheter. 

InvigoratingNightGel, dette er altså en nattgele og ikke en krem så om du har tørr hud må du bruke en ren fuktighetskrem over denne om natten. Denne gelen har 8% fruktsyrer som skal virke dypt og være rensende på urenheter. Jeg selv bruker nesten aldri noen annen krem over denne, da jeg ikke blir tørr i huden av den. Kan også brukes kun rett på der du har kvise om du ikke ønsker å bruke den i hele ansiktet hvis du ikke sliter med så mye kviser. 

SheerTransformation, dette er den fuktighetskremen som er anbefalt å bruke over nattgelen for også å tilføre fuktighet til hud om natten. Den kan også fint brukes alene, kan brukes som dag og nattkrem. 

Så der har dere de produktene jeg bruker og kommer til å bruke noen år fremover. Du får kjøpt alle Ole Henriksen produkter på Vita.no og i alle Vita butikker, men utvalget er veldig begrenset i butikker da vi er rangert i Liten, Medium og Stor butikk, så det er kunn de store Vita butikkene som vil ha fullt sortiment. Så om du bor i nærheten av Drammen, så kan du reise til Gullskogen kjøpesenter, Rortunet kjøpesenter i Slemmestad eller du kan reise til Sandvika Storsenter. Disse to har i hvertfall alle produktene i butikk, det er de jeg vet om som er stor Vita butikk. Ellers er det jo i Oslo også, men jeg vet ikke helt hvem av disse som er stor Vita butikk. 

Vel, dette ble kanskje mitt lengste innlegg noen gang, men håper dere liker det! 

Én kommentar

Urte

15.08.2014 kl.11:57

Ha en fin fredags morgen. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits