Sko for kaldere dager

 

Hei!

Nå som høsten har smyget seg på oss så vi jo nesten ta frem litt varmere sko også. Jeg mener jo det at man ikke kan få for mange sko, og jeg kom nettopp over en ny side på nett hvor du kan kjøpe sko. De har også andre produkter du kan få kjøpt, som regnjakker og annet tilbehør til sko. Denne siden er Eshoes.no http://eshoes.no/shop/frontpage.html 

De har flere kjente merker, og det er ikke en side med billige sko. Det er heller motsatt, litt mer av de dyre merkene som New Balance, Birkenstock, Converse, Tommy Hillfiger, Sorel, Vans og Primeboots. Så du må regne med at skoene som er billigst ligger fra 600-1500 kr og de dyreste koster helt opp i 5000kr. Men så er det jo kvalitet, de lover rask levering og gratis frakt. Du kan betale med både kort, paypal og Klarna.

Så nå som høsten kommer har jeg funnet meg noen sko par som godt kan flytte inn i sko skapet mitt. Jeg har alltid ønsket meg noen ordentlig støvler, men det er så utrolig vanskelig å finne noen som er perfekte og det blir alltid til at jeg lar vær. Men nå har jeg funnet to par som jeg synes virker ganske så perfekte, men selvsagt så er de litt for dyre for min lommebok nå, så må nesten vente til neste lønning før jeg evt bestiller meg disse hjem. 

 

Primeboots UE5 High 567 Dai Black
Disse finner du her: http://eshoes.no/shop/primeboots-ue5-high-91732p.html
Primebooots Loja High 370 Black
Disse finner du her: http://eshoes.no/shop/primebooots-loja-high-114881p.html


New Balance 410 Navy-Wht
Disse finner du her: http://eshoes.no/shop/new-balance-410-72242p.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits