Frokost

Hei! 

Et det noe jeg har blitt flink til i sommer så er det å variere frokosten min, noe som ikke alltid er så lett. Det blir ofte til at jeg kan spise det samme i flere uker på rad, men i sommer så måtte jeg ha noe som var litt lett og rask før jeg skulle ut på morgen tur med Zesar hunden min. For når man står opp i 8 tiden og Zesar da vil ut å få gjort sitt så må det gå ganske fort, men jeg må uansett ha noe i magen før jeg går ut på tur. Og yoghurt er jo noe som jeg veldig ofte bruker som mellommåltid eller kveldsmat, men nå prøvde jeg meg som frokost. I tillegg så kjøpte jeg inn bringebær og blåbær som jeg brukte i yoghurten sammen med litt musli. Dette er faktisk ikke noe jeg har prøvd før og jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har spist dette før, det er jo så utrolig enkelt og lett. I tillegg til å finne denne lette før tur frokosten så har jeg blitt så utrolig flink til å variere frokost, det blir jo bare knekkebrød jeg spiser siden jeg har glutenallergi og ikke har funnet noe brød jeg synes er godt. Og det å ha en variert frokost er så utrolig viktig for en god start på dagen, og nå har jeg kommet inn i en mini rutine og det liker jeg. 

Jeg bruker Tine Yoghurt med Melon eller Skogsbær og jeg bruker som regel å kjøpe de 4pk også til frokost før tur så tar jeg 1 yoghurt, 10-15 bær og 2-3 spiseskjer med musli og bare har det i en kopp. Du kan jo helt klart bruke en yoghurten og de bærene du ønsker. 

Kokt egg meg litt kaviar og smør, gjerne med litt spekeskine eller noen bacon biter ved siden av, bruker ofte to knekkebrød og 3 egg. Ellers bruker jeg å ha på salami og agurk, ost og paprika, kalkunpålegg, leverpostein og agurk eller ost å syltetøy. Det høres nok veldig kjedelig ut og kanskje ikke så lite kreativt, men for meg så er dette det jeg liker aller best av pålegg og prøver derfor å varier med disse. Og i helger å andre fri dager tar jeg gjerne tid til å lage havregrøt, eggerøre og omelett. 

Vel, dette ble kanskje et utrolig kjedelig innlegg for mange, men håper noen synes det var ett ålreit innlegg. 

2 kommentarer

inmyheels

30.08.2014 kl.09:35

Det så nydelig ut. Så flink du er som varierer litt ;) god morgen og god helg!

Agnethe Marie

30.08.2014 kl.12:48

inmyheels: Tusen takk og god helg til deg også! :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits