Hva vil dere ha?

Hei og god lørdag! 

Må bare få sagt at jeg er kommet inn i en liten periode med tørke her på bloggen. Det vil si jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om, så om dere har noen temaer eller ting dere ønsker at jeg skal skrive litt om så kom med forslag. 

Ellers har det vært en uke med jobb som gikk fra og være kort til å bli lang. Skulle egentlig bare jobbe tirsdag og fredag, men jeg endte opp med å måtte ta en vakt for sjefen da sønnen hennes hadde fått feber natt til torsdag. Men det er alltid hyggelig å kunne stille opp om man har mulighet til det. Og det er jo alltid veldig alreit å være på jobb også litt ekstra penger er jo heller ikke så dumt. Torsdag, fredag og i dag har vi noe som kalles Den Store Fristelsen på Trekanten og da er butikkene fulle av gode tilbud og det skjer diverse ting rundt på sentere. Det var blant annet en stand hvor man kunne dekorere sin egen cupcakes og det var mini konsert med en artist og masse annet spennende. Så da er det jo morsomt å være på jobb, når det skjer noe til en vær tid både i og utenfor butikken. 

Slik hadde jeg fikset neglene mine til Den Store Fristelsen. Det er jo slik at alle butikker pynter med gull og sort, så da må man jo ha det på neglene også. I tillegg hadde jeg noen gullringer, men de tok jeg på etter jeg hadde tatt bildet og jeg orket ikke begynne å ta de på igjen for å fikse nytt bilde. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits