Negler

Forhåndskrevet Innlegg

Hei og god torsdag! 

Nå er jeg nok mest sansyligvis i bilen og på vei opp mot hytta for en liten helgtur med pappa. Så dette innlegge har jeg ordnet litt på forhånd, men det skal vel gå greit. Jeg har fått byttet bort fredag og lørdags vaktene mine og har rett og slett slengt meg med på hyttetur/jakttur med pappa. Følte for noen dager borte fra verden før julerushet starter på jobben og jeg ikke får gjort tatt så mye fri. Så vi blir til søndag, kanskje mandag får se om pappa må i møter på jobb eller ikke. 

Ellers over til hva innlegget skal handle om, nemlig negler! Jeg er en person som elsker neglakk og i den jobben jeg har så er det en av de måtene jeg kan utrykke min fargerike side. For vi har jo litt kleskode på jobb, så det blir veldig mye sort og hvit, som jeg egentlig synes er super kjedelig. Så blir veldig ofte til at jeg legger lakk på neglene i sterke farger, men også litt mer mønster om jeg bruker litt mer tid på det. Derfor tenkte jeg og dele noen tips for best mulig manikyr som jeg håper dere liker, i tillegg skal jeg vise dere noen av mine seneste manikyrer. 

Tips 1: Fil gjerne neglene 2 ganger i ukene, eller sånn hver 4 dag. Men bare ta litt av gangen for å holde lengden du ønske ved like. Dette er noe jeg alltid gjør. Så finn en lengde du liker og som kan passe til det du gjør til vanlig, og rett og slett bare fil over neglene hver 4 dag og evt om du skulle brekke en negl selvsagt. Jeg personlig liker ikke når neglene blir for lange. Og bruk en god fil, gjerne glassfil som er bedre på neglene, og dropp disse sandpapir engangsfilene i sånn 10 pakk og slikt. 

Tips 2: Poler neglene med en poleringsfil 1 gang i måneden for å gjeve ut neglene og gi en mer glatt overflate. Gjør at lakken sitter bedre og resultatet blir finere. Jeg liker veldig godt Finger sin poleringsfil som kan kjøpes i alle Vita butikker og koster 70kr. Filen ser slik ut og det er 3 steg, du bare begynner med steg 1 filer og teller til 20 på hver finger også går du videre til neste steg, super lett. 

Fingrs 3-stegs poleringsfil

Tips 3: Bruk en blank lakk eller negleforsterker hver dag, dette synes jeg er lurt uansett om du ikke bruker lakk med farge så ha alltid en blank lakk eller forsterker som er blank. Da ser neglene finere ut med en gang og de virker renere. Jeg elsker Essie sin Million Nails og bruker den alene og under andre lakker. Den koster 139kr og kan kjøper på Vita blant annet. 

Tips 4: Når du skal legge farge på neglene legg da 2-3 TYNNE strøk istede for 1-2 tykke strøk. Da blir det 100 ganger finere. Og la gjerne lagene tørke 5-10 minutter om du har tid, det er i hvertfall noe jeg vil anbefale for det absolutt beste resultatet. Og ikke kjenn på lakken om den er tørr da ender du ofte med litt striper på en måte, heller bare vent de 5-10 minuttene. Og legg ikke lakken helt bak på neglen og inntill neglebåndet, la det være litt "luft" da får du et pene resultat.

Tips 5: Bruk alltid overlakk om du vil at lakken skal sitte mer en 2 dager og bruk da penger på en som er litt dyrere og litt bedre enn Depend sin, kjøp heller Essie sin Good To Go til 139kr som faktisk gjør underverker. 

Tips 6: Det er ikke noe problem å bruke forskjellige merker sammen, du kan godt bruke Isadora underlakk, Loreal lakk og Essie overlakk. Har hørt noen si at det er helt umulig, det er det altså ikke! 

Tips 7: Er du som meg og gjerne bytter farge på neglene hver 3 dag, bruk neglakksfjerne uten Aceton og la neglene hvile en uke av og til! Bruk også en god negleolje en gang i uken og en god håndkrem hver kveld før du legger deg og gjerne 2-3 ganger om dagen. 

På bilde under ser du noen av mine siste manikyrer, og på alle har jeg lakk en tynt lag med Essie MillionNails og latt det tørke 20 min, så lagt to tynne lag meg farge og latt hvert strøk tøre ca 5-10 min og så lagt på Essie Good To Go ca 5 min etter det andre strøket med farge. Jeg vet det høres styrete ut og at det tar lang tid. Men jeg synes det er bedre og sette av 40 min til å legge en manikyr og la hvert lag tørke godt enn at det blir kladdete og du ender med noen negler som preller av etter noen timer fordi det ikke har tørke godt nok. Og det er ikke sånn at jeg sitter å stirrer ut i luften mens det tørker, jeg leser blogger, ser en tv serie eller en film. Så tiden går jo fort likevell. Den rosa og blå fra Isadora er fjorårets sommer farger, men to farger jeg liker godt. Den hvite fra Isadora er fast sortiment og er egentlig til å lage fransk manikyr, men denne ble brukt mye i sommer da jeg hadde flere fargerike anntrekk og ønsket en farge som var litt mer passende til alt og ikke sto så mye frem. Den gule er fra Loreal og har sett den i noen butikken fortsatt, har lenge lett etter en fin gulfarge og denne synes jeg var ganske bra i fargen. Essie sine er også noe som er i sortimente nå, den blå er farge 94 og er litt lys blå med litt gråtone, det er virkelig helt fantastisk. Og den mintgrå er også helt fantastisk og er som dere ser farge 252 og dette var en sesong farge som ble til fast sortiment og det er flere Vita butikker som fortsatt har denne.

Så ønsker jeg alle en fin torsdag videre og en flott helg når det kommer! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits