Pynt huset for jul

Hei og god torsdag! 

Nå er det bare noen dager igjen av november og det er på tide og begynne å pynte til jul. I min familie har vi ikke begynt å pynte før rundt midten av desember, synes alltid det har vært ålreit for da blir man ikke lei julen før det kommer. Vi har også alltid satt opp juletre 22.desember for da er det nytt og perfekt på julaften. Men det jeg tenke å dele med dere i dag er litt inspirasjon til julepynting. Selv liker jeg det enklest mulig og tro det eller ei, jeg har en liten nissefobi, så jeg prøver å bruke færrest mulig nisser når jeg pynter. Orker ikke gå inn på hvordan denne nissefobien har oppstått, men kan si så mye som at det var en uheldig hendelse da min farfar skulle være nisse da jeg var 6-7 år gammel. 

Når jeg skal pynte til jul liker jeg at det er enkelt som sagt, og juletreet vil jeg helst ha i 2 farger sølv og blått, sølv og rødt eller gull og rødt. Synes ikke det er spesilt pent når det blir for mye farger sånn som man ser i amerikanske filmer. Resten av pynten i huset liker jeg også enkel og ren. Så her kommer litt bider som inspirere meg. 

 

Country nice

I wouldn't have that deer picture there but there's something about this room that is actually kind of cute!

33 The Most Alluring DIY Scandinavian Christmas Decoration Ideas | Daily source for inspiration and fresh ideas on Architecture, Art and Design

.Lovely centerpiece idea for winter, hearts and candle add a touch of warmth.

How To Make a Sparkling Christmas Lightscape. I like the big canvas, maybe with gold lettering?

Jar, candle, and pine cones - so simple yet so effective. A cluster of these on a mantel, among a scatter of gold and silver ball ornaments?

A sleek, simple tray with pillar candles and peppermint puffs is part decoration, part dessert ? and a less traditional take on the classic candy dish. #christmas #holiday #crafts

Apothecary jars filled with bows and Christmas candy

Love this wooden box filled with Christmas goodies: The Fancy Shack (idea for my coffee table tray)

Non Traditional Advent Candles - Yellow Bliss Road

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits