Et pusterom i juletiden

God morgen kjære søndag! Første uken av desember er snart over og jeg er heldig og har fri de to første søndagsåpent på jobb. Nå som julen er rett rundt hjørnet er det veldig lett for at man blir ekstra stresset med skole, jobb og julehandelen. Da er det viktig at man nyter de stillere dagene, jeg skal jobbe en del nå frem mot jul og kommer til å benytte de få fridagene jeg har. Jo det er morsomt å være på jobb når det er så mye å gjøre fremover, men det sliter på kroppen også. Derfor vil jeg bare si til dere alle at dere må passe på og ikke stresse alt for mye denne tiden som er kommet. Det er viktig at vi nyter de stille stundene og de fridagene vi har. Jeg skal bruke mine fridager på og få trent, sett litt filmer som får meg i julestemning, og høre på julemusikk. Det jeg også har tenkt å gjøre i år som jeg egentlig aldri har gjort før er å lage noe julesjokolade, eller jeg skal prøve meg på hjemmelaget After Eight, noe jeg virkelig elsker. Kan seriøst hive i meg en hel pakke med After Eight på ca 20min. Derfor tenker jeg det er en fin ting å gjøre i julen, lage min egen After Eight. 

Homemade After Eight (I huvudet på Elvaelva).

Lchf After Eight sticks
... LCHF for livsnytere --- HEADS UP: Do a search under the recipe name to find recipe. This is in Norwegian - give me a shout for translation. Many good recipes here ...

I took these to the office with me and wow they were gone in like 10 minutes. 

After-dinner mints recipe. Impress your guests with your own home made after dinner mints. Perfect with an after dinner coffee.

Så jeg vil derfor bare en siste gang minne alle om å bruke den fritiden dere har frem mot jul til å ikke stresse altfor mye! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits