Need some help

Fysj, jeg må få gjort noe med hårfargen min nå før jul. Jeg hadde best meg for å ikke gjøre noe mer før jul nå siden jeg farget det en gang mørk i bunn og bleket lengdene 3 ganger i november. Men siden håret mitt er litt type glasshår vil det si at farge ikke sitter så godt, jeg brukte jo en brun farge i bunn da jeg ønsket litt mørkere ettervekst en jeg hadde. Da jeg ønsket å få litt mer markant ettervekst, synes det er ganske fint. Dere kan se på bildene under hva jeg tenker meg. 

ombre... so tempted to do this cut and color

Pretty sure this is what my roots will look like when they grow out...

Første gangen jeg lysnet håret etter å ha farget bunnen mørk valgte jeg kunn en ekstra lys blond altså en 10 i fargeskala. Dette ble egentlig ingen forskjell så derfor prøvde jeg en uke senere å ta en bleking som skulle lysne 4-6 nyanser det ble litt forkjell, men fortsatt ikke så lyst jeg ønsker. Så derfor kjøpte jegen bleking som skulle lysne 8 nyanser og tenkte at dette må jo gå, og det ble bedre. Likevel ikke lyst nok, og nå har jo den brune bunnen min blitt mer blond og det bleka tuppene er også mer lysblondt enn slik som på bildet over. 

I think I'm going to do a subtle ombre for fall. Get some extensions and let my hair grow til summer

Føler at det er noe slik på bilde over jeg kan klare og vedlikeholde over en lengre periode da jeg uansett ikke får til å få bunnen mørkere. Men ville nok hatt det enda litt mer lyst fra toppen og nedover. 

Her ser dere jo hvordan fargen min er nå, dette bilder er ca 2uker gammelt, men det er 4 uker etter jeg farget bunnen brun og etter 3 runder med å få håret lysere. 

Derfor lurer jeg veldig på hva jeg skal gjøre nå. Har jo kjempe lyst til å være mer som på de første bildene, men det holder som regel 1-2 måned før det begynner å vaskes ut. Og derfor vil jeg spørre dere om hjelp. Burde jeg beholde det slik jeg har nå og bare lysne de litt i typpene eller skal jeg kjøre på og bli sånn super blond som jeg har så utrolig lyst til? 

3 kommentarer

Keths!

09.12.2014 kl.10:59

det skal ikke være lett :D fint slik det er på bildene ja. hater min egen ettervekst :P

Linn Isabel

09.12.2014 kl.13:35

jeg syntes det er fint sånn du har nå, når det er vinter! Men du kler jo sikkert alt :) Ha en fin dag!

Agnethe Marie

10.12.2014 kl.14:33

tusen takk begge to :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits