hits

Ut på tur og inn i pentøy

God torsdag kveld dere! Da er denne dagen snart over for meg, men det har vært to deilig dager. Jeg hadde fri i går og i dag fra jobb, så jeg har fått begynt på mitt nyttårsforsett som består av å trene mer. I går fikk jeg og Zesar, min fine gordonsetter gutt en liten times tur på morgenen.  Da vi kom tilbake fra tur i 12 tiden skiftet jeg til noe litt lettere treningstøy og tok meg en 30 minutters styrke økt. Jeg tok mage og rumpe i går, gjorde øvelser jeg liker og holdt på i 15 minutter meg hver økt. Først tok jeg mage så hadde jeg 2min pause før jeg tok rumpeøkten, avsluttet så med en proteinshake. Resten av dagen brukte jeg på litt rydding av kjøkkenet også så jeg på litt Supernatural S4 og American Horror Story S1. 

Prøvde å ta selfie, men han Zesar var mer opptatt av en fugl som satt i en busk lenger bort. 

Brodder er også en fin ting, er fortsatt steder der det er ganske så isete og glatt. Disse fikk jeg til jul, men kan kjøpes på Enklere Liv. 

Ellers besto dagen i dag av det stort sett samme som i går, gikk en tur med Zesar på morgenen og det er i dag bildene over er tatt. Trente litt armer i dag bare, men en 20 min økt med vekter er nok for i dag. Ikke vits å ta i for mye da blir jeg bare fortere lei. Ellers prøvde jeg å se litt på antrekk til jeg skal på Vita Samling i slutten av januar. Jeg liker å begynne tidlig å planlegge så etter jeg hadde dusjet litt tidligere og tatt på meg ansiktmaske som skulle sitte på i 30 min tenkte jeg det var greit å se gjennom skapet. Jeg fant noen antrekk jeg likte, men er så utrolig usikker på hva jeg skal ha på meg. Jeg skal møte opp til middagen lørdag og har fått beskjed om at det er en fin middag, litt galla opplegg. Så jeg tenkte jo lang kjole med en gang og ikke altfor avslørende heller. Tok noen selfies av antrekkene jeg prøvde, bare se bortifra at jeg har ansiktsmaske og håret i knute. 

Denne kjolen er helt lang og fotsi, veldig fin synes jeg. Kanskje litt for sommer og litt mye mønster til en finere middag? 

Her er magetopp i blomstermønster med et skjørt som går til rett under knærne. Synes dette er et veldig fint antrekk også, men usikker på om det blir for mye mage. 

Elsker dette antrekke, men som dere ser er det litt mye hud. Samtidig er det jo veldig rent og enkelt. Har samme i mørk navy blått. Denne kjolen har jeg ikke brukt siden 18års dagen min, den går rett over knærne og er jo veldig fin. Synes nå kanskje det er litt mye diamanter rundt ved halsen. Denne er bare utrolig lekker, jeg elsker fargen, fasongen og alt. Den er enkel og elegang, er fotsi og ryggen er som fronten bare med en fold om dere skjønner. Denne kostet egentlig 3000kr, men jeg klarte ikke å bruke så mye penger på en kjole selvom jeg elsket den ved første øyekast så jeg måtte la den henge. Jeg gikk seriøst forbi den hver eneste gang jeg skulle på jobb og var inne å så på den hele tiden, men som sagt 3000kr var litt mye. Etter å ha tenkt på den i 4 mnd var det plutselig på 60% salg på butikken, i tillegg til denne kjolen og da klarte jeg ikke gå fra den. Og heldig som jeg var, så hang det kunn 1 igjen i min størelse. 

Men hva tenker dere om antrekkene? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

26, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv