Serie Anbefaling

Hei! Jeg har oppdaget noen nye serier i det siste og tenkte jeg ville dele de med dere. 

Marvel`s Daredevil: Handler om blinde Mat Murdock, advokat om dagen og superhelt om natten. Jeg er veldig glad i Marvel og har sett det meste som er å se, hvertfall det som er laget i nyere tid. Men jeg kommer nok til å begynne å se gamle tegneserier etter hvert tror jeg. Uansett denne serien er tilgjenelig på Netflix.com og hele sesong 1 på 13 episoder ligger ute. Jeg brukte ikke mer en tre dager på og se gjennom alle episodene, er virkelig en spennende serie.  

Crossing Lines: En serie som handler om 6 politi fra forsjellige land, Usa, Tyskland og Irland blant annet,  som jobber sammen om å løse saker som skjer i flere land. Noe litt annet en CSI og andre politi serier, men likevel litt samme greia siden det er en politi serie. Denne serien kan du se å Netflix.com og det 2 sesonger som ligger ute. 

 

 Jane the Virgin: En jente som skal på undersøkelse hos gynekolog blir ved en feiltagelse insaminert og deretter gravid. Den hun da blir gravid med er en stor kjent hotelleier, også blir det litt drama etterhvert. En serie som er litt anderledes en alt annet jeg ser på og derfor litt avkopling. Jeg ser den på Tv2Sumo og det kommer nye episode hver uke. Men du kan også se episodene her: http://watch-series-tv.to/serie/jane_the_virgin , om du gjør det vil jeg anbefale og bruke GorillaVid linkene. 

2 kommentarer

Stina Ueland

15.04.2015 kl.12:12

Daredevil er kjempebra, er snart ferdig med det. Skulle ønske det var mer (hater å vente på nye sesonger)! Jane the Virgin er en serie jeg har hatt lyst å se lenge, begynner nok på den snart :)

Agnethe Marie

18.04.2015 kl.08:11

Stina- filmblogger: ja, er alltid fryktelig kjedelig å vente på nye sesonger! :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits