French for summer days

Hei! 

Nå som sommeren er på vei kan man leke seg mye med farger på neglakk. Jeg tror at jeg kommer til å kjøre en del fransk manikyr varianter til min elitt mer fargerike antrekk. Kan bli mye med ett fargerikt antrekk og masse farger på neglene. Om du derimot kjører et enkelt antrekk bruk gjerne litt mer farge på neglene dine og gjerne en leppestift med litt farge. Jeg har funnet noen franske manikyr design med en liten vri og noen litt mer fargerike design. Om du vil se mer av hva jeg liker så klikk den inn her; https://www.pinterest.com/agnethemarie/nails/ 

De to første her er veldig enkle, men de gjør mye ut av seg. Ville nok droppen søyfen som er på bilde nr1, eller kan du bruke hvilke som helst farger der hun har brukt rødt stripe. Ellers har du varianten med turkis eller annen farge ytterst og en tynn hvit strek. Eller den orginale varianten på bilde nr 3 bare med noe annen farge en vanlig hvitt. Elsker disse franske manikyrene, veldig enkelt og du har et antrekk med mye farger og ikke ønsker å ha neglene i hel farger. Base fargen kan jo være lys rosa tone eller du kan velge en lys sand brun tone om du foretrekker det. 

Dette er også noen design jeg liker veldig godt, de to første er ganske lette å lage, men det tredje må man være litt mer presis når du holder på.Her kan du jo selvsagt variere i farger du bruker og mikse som du ønsker. 

Disse hvit designene med sort detalj er noe jeg elsker, her kan du jo også bytte om på fargerne og har sort base med hvite detaljer. Evt an du også bruke en andre farger om du ønsker. 

Disse tre designene er også super enkle og fine, her kan du også mikse farger som du ønsker selv. 

2 kommentarer

studentbe

20.05.2015 kl.18:52

Wow, så stilig. De var så fine at jeg fikk mer lyst til å spare negler. Har bitt negler siden jeg var liten og har nå klart å slutte. :) Veldig motiverende å se hvor mye kunst man kan få på bare neglene. :)

Agnethe Marie

22.05.2015 kl.12:29

studentbe: Ja, er så mye fine negledesign at man får virkelig lyst å være flink å spare negler :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits