hits

Glutenfri Sjokolade Cookies

Hei! Sjokolade cookies er jo alltid godt og det er lett oppbevare. Jeg har gluten allergi og tler derfor ikke hvete, og som dere vet har jeg laget en del hjemmelaget is de siste ukene. Da blir jo bare plommen brukt og ikke egggehvitene, jeg ante ikke hva jeg skulle bruke de til utenom marengs. Og det ble litt kjedelig etterhvert med bare marengs, s jeg googlet og fant en super enkelt og veldig god oppskrift p sjokolade coookies laget p eggehviter p bloggen til My Little Kitchen, den finner du herhttp://www.mylittlekitchen.no/2012/04/26/deep-dark-chocolate-cookies/. Jeg har brukt denne oppskriften 3 ganger, frste gangen brukte jeg varmluft og det funket ikke s veldig bra, s prve over og undervarme andre gangen og da bli de super gode.

P bildet over ser dere de jeg laget frste gangen med varmluft, det ble bare som trr marengs med litt sjokolade smak. Her brukte jeg heller ikke smeltet sjokolade og sjokoladebiter da jeg ikke hadde dette og ikke gadd og dra p butikken. S et mindre vellykket forsk, men de ble n spist opp uansett.

Over ser dere mitt andre forsk og her brukte jeg bde smeltet kokesjokolade og sjokoladebiter. Ble litt tett mellom cookiesene s de stekte litt inn i hverandre, pluss at jeg stekte de i nesten 14 minutter og da ble de ikke s seige som jeg nsket. Men snn gr det nr man glemmer sette p timer. De ble hvertfall veldig spr og gode.


Over ser dere dagens runde og her hadde jeg desverre glemt kjpe med med kokesjokolade nr jeg var i butikken og jeg gadd ikke dra tilbake bare for kjpe to plater med sjokolade. Jeg brukte istede for noen ss skjeesjokoladesaus og det fungere veldig fint synes jeg, ble jo heller ikke noe sjokoladebiter, men tilsatte 3 drper med peppermynteolje og det ble faktisk veldig godt. Denne gangen varmet jeg oven til 200grader og satt den ned til 180 grader nr jeg satt inn cookies og brukte over og undervarme. Det ble et bra resultat og det ble litt spr, men seig i midten.

Neste gang tror jeg at jeg skal prve meg p daimkuler i tillegg til skjokoladebiter. Nr jeg brukter sjokolade s velger jeg alltid kokesjokolade for om man bruker melkesjokolade s synes jeg der blir litt for stt. Sist brukte jeg Premium sin 70% kakao og det er den jeg pleier bruke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

26, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes p: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv