Tatoverings Inspirasjon

Jeg sitter og planlegger min neste tattoo, eller jeg har egentlig vist i 3år hva min neste tatovering skal være og hvor jeg vil ha den. Skulle egentlig tatt rett etter jul, men jeg utsatte det til høsten, og høsten kommer ganske fort. Jeg har også funnet  et par andre tatoveringer jeg ønsker å ta, men jeg vet ikke helt enda hvordan design eller akuratt hvor jeg vil plasere de. Men jeg har funnet litt inspirasjon og vil gjerne høre hva dere mener. 

Den jeg vet at jeg skal ta er 5 små fugler på siden av hånden, som du ser på bilde under. Bare at jeg ønsker å ha de litt lenger ned.

 Normally I try and avoid the bird tattoos cause they're so common but I love the placement for this one.

Mandala: har blitt forelsket i disse type tatoveringene i det siste, men er litt usikker så ma tenkte litt mer på den i tillegg til plassering. Tenker mest på underarmen, men usikker på om jeg skal ha på høyre eller venstre. Pil og tekst: Har utrolig lyst på en pil som på bilde under og tekst slik dere ser, men usikker på hva det skal stå. Kom gjerne med forslag til tekst som ikke er for lang. Så tenker jeg å svare på spørsmål fra dere om det er noe dere lurer på. Så bare og spør i vei om hva dere måtte lure på så lager jeg et innlegg med svar til dere etter helgen. 

3 kommentarer

sammegreia

05.06.2015 kl.14:59

Elsker de tatoveringene, kan ta tatovering om 2 år, har sett på mange, men klarer ikke bestemme meg! Ha en superflott fredag!

Hadde satt utrolig stor pris på om du hadde sjekket innom vår blogg!<3

Marthe k. - Hu der ja.

05.06.2015 kl.15:07

Kjempe fine tatoveringer! :D Selv vurdert både den med fuglene og den med pila.

Ellers har jeg allerede en tekst på håndleddet som jeg er kjempe fornøyd med! :)
Herlig! mange fine!

Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits