hits

Svar på litt spørsmål

Hei!

Tenkte jeg skulle svare på noen spørsmål som noen an dere har stilt. Er ikke så utrolig mange spørsmål, men tenker det er greit å svare i et innlegg og ikke bare i kommentarfeltet. 

Hva er det beste du vet å spise? Har blitt veldig sushi elsker det siste året, men jeg tørr ikke spise det mer enn en gang i uken da jeg er redd for å bli lei. Så det må nok bli biff med poteter i en eller annen for og grønnsaker til. Det kan jeg godt spise veldig ofte, kanskje ikke hver dag, men oftere en sushi uten å bli lei. 

Hva er din favoritt dessert? Litt vanskelig, men tror det blir pannacotta. Får jeg det med en god bærsaus til så blir jeg veldig glad, må nok prøve å lage dette selv en gang. Ellers er jeg utrolig glad i is. 

Hvor mye tid bruker du på bloggen? Vel, jeg bruker ikke så mye tid som mange andre gjør. Jeg har stort sett fri fra jobb en gang i uken, utenom søndag og annerhver lørdag. Så jeg bruker derfor min fridag på og blogge, finne inspo til innlegg og slikt. Bruker nok ikke noe mer enn 3-6 timer i uken og da lager jeg alt fra 2-5 innlegg avhenging av humør og hva jeg finner å blogge om. Også stiller jeg inn når jeg ønsker at de skal publisert. Så jeg forhåndsskriver 90% av innleggene mine da jeg ikke alltid rekker eller orker å blogge før eller etter jobb. Så blogg er bare en hobby og en måte og få ut litt inspo til andre og dele litt av mitt liv. 

Hva inspirere deg? Det kan være mye forskjellig, en sang, et bilde jeg ser, eller det kan være en person. Det kommer veldig ann på dagen jeg har og hva jeg evt skal blogge. Det kan være jeg er på jobb en dag og får nye produkter i butikk som inspirere meg eller det kan også være en samtale med en kollega eller en fremmed på toget. Eller jeg kan gå tur i skogen med hunden min og bli inspirert av fuglekvitring og vinden som blåser. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

26, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv