Olympus PEN E-PL 7

Hei! 

Det har blitt en liten stund siden sist, har vært litt mye jobb siste ukene. Men siden sist har jeg skaffet meg kamera og jeg gikk for Olympus PEN E-PL 7 og jeg er ganske fornøyd. Jeg er ikke noe proff på å ta bilder og jeg bruker auto nå til jeg har fått tid til å lære meg å ta bilder med manuelle instillinger. Jeg har tatt noen bilder og tenkte jeg skulle dele dem med dere så dere kan se hvor fine bilder det blir. Også må jeg jo si at det er forskjell fra person til person, jeg er som sagt ikke noe super flink og kommer nok ikke til å bli det heller. Jeg ønsker bare og kunne ta litt bedre bilder som jeg kan bruke til privat og på bloggen.

Alle bilder er tatt med auto, men jeg har fokusert litt forskjellig på bildene. Jeg har heller ikke redigert bildene. Jeg har 14-42mm linsen i panncake og tenker jeg skal kjøpe en linse i 45mm, men er ikke helt sikker. 


 

Burde nok ha støvsuget før jeg tok dette bildet, men det gjorde jeg ikke. 

Jeg synes hvertfall bildene ble veldig fine, men om du er ekstra flink med å ta bilder er det nok helt sikker noen feil som kan finnes. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits