Haircolor Inspo

Forhåndsskrevet

Jeg elsker, eller jeg er nok mer hekta på å få til den perfekte kalde platina fargen. Og det finnes mye bra inspo der ute! Også er jeg helt forelsket i den nye trenden med sølvgrått hår. Jeg hadde faktisk litt sølvgrått hår tidlig i våres og jeg likte det veldig godt. Men siden jeg bleket det så mye som 6 ganger på 5 mnd måtte jeg ta en pause nå. Så jeg har snart hatt 2mnd pause fra bleking og kun brukt lilla sjampo og kur for å holde håret mitt kaldt og det har fungert fint. I tillegg har jeg kuret det mye, så jeg blir klar til å bleke det igjen om noen uker, så jeg kan farge det sølvgrått. Jeg gjør det selv ved hjelp av fargebalsam, tenker jeg skal få laget ett innlegg om det når jeg skal farge det. 

Men her er litt inspo så lenge. Fine krøller slå heller aldri feil, jeg synes skikkelig sauekrøller er drit fint om du får det til riktig. Ellers vanlig lette bølgekrøller, enten løst eller i en lav hestehale. 

 

2 kommentarer

Therese Gulstad Lerberg

27.07.2015 kl.13:39

så fin blogg du har :-) kjempe stilige hårfarger <3

Karoline

27.07.2015 kl.13:51

Åh, det er så mange fine hårfarger der ute! Jeg elsker de fleste, men har et softspot for sølvgrått, synes det er så stilig og elegant!

Gjerne ta en tur innom bloggen min :) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits