Snart Avreise

Hjelp! Nå er det ikke lenge igjen til avreise og litt varmere strøk. Gleder meg til å spise is, bade i saltvann, gå i skjørt og andre lette sommerplagg. Og ikke minst bare slappe av med mamma og lillesøster, spise god mat og kanskje få gjort litt spennende ting, har så lyst å leie sykkel en dag og sykle rundt i Alcudia. Jeg har funnet masse inspirerende sommer bilder og bilder av Alcudia og satt sammen en collage. 
Har også fått begynt å pakke, må alltid begynne god tid i forveien. Man pakker alltid med seg for mye om man begynner 2-3 dager før, men om du begynner 2 uker før, så er det best. Første runde pakker jeg alt jeg kan tenkte meg å ha med, også går jeg over 3-4 dager før jeg reise og tar vek ca halvparten.

Det blir veldig enkle antrekk i sort, hvitt og med litt blått. Har også pakket med med litt flash tattoos som jeg kommer til å bruke sammen med enkle smykker i sølv og gull. Kommer et innlegg om noen dager med litt bilder av det jeg skal ha med, også skal jeg få tatt antrekks bilder hver dag. 

 

 

2 kommentarer

Silje Solli

16.08.2015 kl.17:48

Herlig inspo! Masse god tur :)

Hege Landsvik

16.08.2015 kl.18:25

God tur :D

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

24, Drammen

Jente på 23 år, jobber og studerer Blogger litt om meg og hva jeg driver med ellers blir det en del inspirasjons innlegg. Bilder av natur, interiør, mote, dyr osv. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits