Snart Avreise

Hjelp! Nå er det ikke lenge igjen til avreise og litt varmere strøk. Gleder meg til å spise is, bade i saltvann, gå i skjørt og andre lette sommerplagg. Og ikke minst bare slappe av med mamma og lillesøster, spise god mat og kanskje få gjort litt spennende ting, har så lyst å leie sykkel en dag og sykle rundt i Alcudia. Jeg har funnet masse inspirerende sommer bilder og bilder av Alcudia og satt sammen en collage. 
Har også fått begynt å pakke, må alltid begynne god tid i forveien. Man pakker alltid med seg for mye om man begynner 2-3 dager før, men om du begynner 2 uker før, så er det best. Første runde pakker jeg alt jeg kan tenkte meg å ha med, også går jeg over 3-4 dager før jeg reise og tar vek ca halvparten.

Det blir veldig enkle antrekk i sort, hvitt og med litt blått. Har også pakket med med litt flash tattoos som jeg kommer til å bruke sammen med enkle smykker i sølv og gull. Kommer et innlegg om noen dager med litt bilder av det jeg skal ha med, også skal jeg få tatt antrekks bilder hver dag. 

 

 

2 kommentarer

Silje Solli

16.08.2015 kl.17:48

Herlig inspo! Masse god tur :)

Hege Landsvik

16.08.2015 kl.18:25

God tur :D

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits