Herlig sommerdag!

Nå har jeg kommet meg inn og ordnet litt med tanke på pakking, tatt noen bilder. Har fått meg ett par timer i sola og når jeg våknet kl 07.30 i dag stod jeg opp og satt på klesvask og slikt med en gang. Så ordnet jeg med en banan milkshake før jeg jogget et liten 15 minutter tur. Var utrolig deilig og komme igang lørdagen slik. 


Jeg har pakket med meg en kjole og det er denne du ser på bildet. Den er knelang og veldig deilig i stoffet også har den sånn halvhøy hals. Har også pakket med meg to braletts, denne i sort og samme i hvitt. 


Så har jeg med meg et litt kortere skjørt med blå blomster, dette er fra bikbok og kjøpt i fjor. Også ble det med to lang tettsidene skjørt i sort og hvitt, du ser da det hvite på bildet. De er litt høye i live og går til rett under knærne på meg, så perfekt lengde. 


En hvit blomster topp, denne er litt halvkort og superfin til foreksempel den hvite skjørtet. 


Den neonkorall toppen er bare super fin, ikke for cropet, men akkuratt passe kort. Har denne med meg i hvitt også, de er fra H&M. Den blå er som dere ser enkel spagettistråp og jeg har tatt den med i lyseblå (på bildet) , hvitt og sort. Disse tenker jeg er fine på dagtid og vi skal på utflukt eller noe slikt, eller bare på kvelden og jeg ikke ønsker å være så pyntet til en hvit olashorts. 

Ellers har jeg pakket masse undertøy, bikinier og toalettsaker, dette tok jeg ikke bilde av da jeg mener det er litt mer kjedelig å se. Nå skal jeg få meg en liten time til i sola før jeg skal lage med litt middag og se en film eller slikt. 

Ha en fortsatt super helg! 

 

 

 

 

4 kommentarer

Maren

22.08.2015 kl.17:25

Pakket masse fint ser jeg. Kos deg og ha en fin kveld i sola:):)

Znippen.no

22.08.2015 kl.18:02

Ha en fin kveld :) Jeg hadde forresten satt masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :D

Tonje Siegel

22.08.2015 kl.20:05

Det kan jeg se for meg var en herlig start på dagen, ja :-) Hvor er den svarte braleten fra?

Agnethe Marie

23.08.2015 kl.15:34

Tonje Siegel: Ja :D Den er i fra Missguided, kjøpte den i fjor så er litt usikker på om de fortsatt selger den :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits