hits

Ferie og Hår

Hjelpes nå er det faktisk ferie for meg altså. Skulle jobbet i morgen, men siden pappa kom hjem fra jakt i går kveld med Zesar som hadde skadet foten tok jeg å byttet vakten. Så får jeg vært hjemme med han i morgen så han slipper å ligge så lenge i bilen eller på kontoret til pappa. Vi har fått bandasjert foten hans, men han klarer å gå på det uten at det ser ut til å gjøre så altfor vondt, så det er jo bra. Men i følge pappa så er kuttet under poten ganske så dypt, så vi får bare være forsiktig og heller ta flere små turer istede for en lang tur. Ellers er det jo ikke lenge igjen til jeg reiser på ferie, og nå gleder jeg med veldig. Jeg hadde egentlig farget håret grått forrige uke, men det ble mye mer blågrått og det likte jeg ikke så godt så nå har jeg bleket det igjen. Blir nok til at jeg holder meg blond nå altså, evt kanskje jeg legger inn noen mørkere striper etterhvert. Får se hva jeg gjør, nå skal det hvertfall få vile seg frem til lørdag, for da må jeg vaske det før jeg skal i bursdag. Nå er det jo også litt gult, så da må jeg også vakse det med lilla sjampo og kur så jeg får det litt kaldere. 

Her ser dere bilde av hvordan det så ut for en uke siden da jeg prøvde å farge det sølvgrått. Det ble mørkere enn jeg ønsket og etterveksten min tok ikke farge, derfor valgte jeg å gi opp å heller bleke det ut. 


Nå etter en runde med bleking så ser fargen slik ut, bare litt mer gult. Og guletoner kler ikke meg så godt, så derfor må jeg vaske det med lilla sjampo og kur. 


Håper jeg kan ende med litt mer denne fargen før jeg reiser til Alcudia på tirdag og det tror jeg skal gå veldig greit, kanskje jeg få rdet enda litt kaldere også. Jeg tar bilde nå slik et ser ut etter bleking også tar jeg bilde etter første runde med lillasjampo og kur også tar jeg bilde etter runde to. Så kan dere se hvordan det blir. 

 

 

 

2 kommentarer

Kristi Pedersen

27.08.2015 kl.13:15

gleder meg å se bilder av hvordan det blir til slutt! :D

Rikke95

27.08.2015 kl.13:56

Synd den sølvgrå ikke ble slik du hadde håpet, det er en sykt kul farge <3

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

26, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv