Antrekk for julebordsesong

Hei! 

Nå er vi i gang med julebordsesongen og kanskje finere familie middager frem mot jul og nyttår. Jeg her funnet litt insporasjon til antrekk som er både fine, men også komfortable og enkelt. Selv skal jeg på julebord neste lørdag med senteret jeg jobber på. Jeg tror jeg kommer til å gå for mitt skjørt som er likt som det hvit under her bare med små blå blomster på og med en topp til. Litt usikker, da jeg kanskje har lyst å ha å meg kjole. 

Alt er fra https://www.missguided.co.uk/ 

Prisene er heller ikke så dyre, det ligger fra 100kr og opp til 500kr for et fint antrekk. Litt frakt må beregnes også tar det 1-3 uker å få varene og du ikke velger express levering på 3-7 dager, dette koster ekstra. 

Denne sorte kjole med hvite detaljer er bare super klassisk, kan brukes til veldig mye og kan pyntes opp om ønsket. Enkel hvitt skjørt med en topp, her kan du variere i farger og type topper. Samme type skjørt i sort med hvit kant nederst med body til. Dette er jo super komfortablet å ha på seg. 

Denne lange blå kjolen er veldig enkel, men du kan pynte den opp eller ha det enkelt. Rød kjole er også fint til juletider og denne er super fin. Den hvite er også utrolig fin, med litt detaljer som blonde armer og litt åpning i siden. 

 

 

5 kommentarer

IngunnLyng

29.10.2015 kl.11:40

Så mye fint :) Likte spesielt den hvite helt nederst :)

Agnethe Marie

29.10.2015 kl.11:42

IngunnLyng: Ja, den er super fin :)

Kristi Pedersen

29.10.2015 kl.11:56

SÅ mye fint :D håper du får en superfin dag <3

Agnethe Marie

29.10.2015 kl.12:05

Kristi Pedersen: Takk!

Ingrid

29.10.2015 kl.14:46

Så fine kjoler :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits