Runkeeper

Er det en app jeg har blitt litt glad i så er det Runkeeper. Dette er en app som du kan bruke for å finne ut hvor langt du har gått eller løpt, hvor fort du har gått/løpt og hvor. Jeg bruker den når jeg er ute å går tur med Zesar, hunden min. Da får jeg en fin oversikt over hvor fort vi går sånn gjennomsnittlig og hvor langt vi har gått. Synes dette er veldig fin hjelp når vi er ute på tur. For jeg prøve og gå minst 2km og hvertfall 40 minutter for at det skal være en tur hvor Zesar blir litt sliten og ikke minst at det skal ha noe for seg. Mindre enn 40 minutters turer er kunn noe vi går tidlig på morgenen og sent på kvelden. Appen er veldig lett og bruke og som sagt en fin måte og få oversikt og litt ekstra motivasjon. 




Du må lage deg en profil, men det er gratis om du ikke ønsker å kjøpe ekstra tilgang. Jeg klarer meg med den gratis enkle versjonen. Over ser du start siden, jeg har valgt Walking da jeg bruker den til gåturer. Her kan du også velge Run eller andre alternativer som sykling, ski og annet. Er ikke så god på forklaringer så greit å finne frem litt selv i appen. 


På bilde til venstre ser dere hvordan den tracker hvor jeg har gått, du ser hvor langt du har gått, hvor lang tid du har gått og dette er med stopp. Om jeg stopper omm i 5 min å prater med noen jeg møte på tur så fortsetter den å gå om jeg ikke setter på pause. 

Bilde til venstre ser du oversikt over alle aktiviteter, så her kan du se alt du har gjennomført. Den nederste ser du en trekant og dette fordi jeg ikke hadde valgt walking på hvilken aktivitet jeg skulle utføre. På midterste hadde jeg satt på løp og derfor løpende mann og siste og øverte ser dere en gående mann så her har jeg fått inn riktig aktivitet. 

Denne appen kommer til å bli brukt mye fremover når jeg skal ut på tur med Zesar, så slippper jeg å lure på hvor langt vi har gått og hvor lang tid vi har brukt. Så bare og laste ned appen og kom deg ut hvertfall 30 minutter hver dag, det er både deilig med frisk luft og mosjon og ikke minst det å koble av litt. Jeg liker faktisk best å gå tur etter jobb, da er det så stille og rolig. 



Godgutten og den beste turpartner :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits