De beste proteinbarene

Inneholder reklamelinker

Hei! 

Vil gjerne dele noen gode proteinbarer med dere i dag. Jeg har jo glutenallergi og har vanskelig med å finne noen jeg kan spise og som er ordentlig gode og smake godt. Har prøvd Quest barene og de er ålreite, men jeg klarer ikke å spise en hel uten at jeg synes det blir litt kvalmene og mye. Jeg har også prøvd Layenberger Fit+Feelgood barer og de smakte godt, men de var så utrolig harde og tygge. Så kom jeg over Fitnessguru og så at de hadde glutenfri barer og tenkte at jeg må nesten prøve de også da. Jeg bestilte tre smaker og fikk de i posten i går og i dag har jeg alt bestilt store pakker med 20stk av hver av de tre smakene og i tillegg har jeg kjøp en av hver av to andre smaker også. Greit å kjøpe en først og se om du liker de før du kjøper esker med det. Jeg har en dårlig vane av og spise litt for lite på jobb og derfor synes jeg disse vil vare supre å ha når jeg står 3 timer alene på jobb om jeg skulle bli litt sulten. 

Barene kan du kjøpe her: 

http://www.fitnessguru.com/nb/one-whey-bar#banana-chocolate


Mintsjokolade: smaker nesten som after eight. Appelsinsjokolade: smaker som den sjokoladen som er formet som en appelsin. Banansjokolade: god banansmak. 


Disse tre har jeg ikke smakt,  den første er pepperkake,  så en med kokos og en med crispysjokolade. De to siste har jeg bestilt en av hver av, håper de er like gode. 


Denne er epplepai, tror ikke jeg kommer til å prøve denne heller. Men for de som liker epplepai er det sikkert en god bar. 


Dette er slik barene ser ut, jeg synes det å legge de i kjøleskapet 10-15 minutter før man skal spise den eller at den ligger kjølig før du skal spise den er best. Synes det er best når sjokolade er litt avkjølt. 

Barene er heller ikke veldig dyre, de koster 19kr som single og 299kr for en eske med 20 stk i. Jeg kommer nok helt sikkert til å bruke disse mye som mellommåltid, men også istede for godteri så kan jeg heller ta en bar. 

 

4 kommentarer

Henriette Celin

13.11.2015 kl.14:21

Å, fikk lyst på alle sammen jeg! haha. Må hvertfall ta en titt på nettsiden :-D

Trollblomst

13.11.2015 kl.17:03

Ååååh! Blir så glad hver gang jeg ser en poteinbar jeg ikke har sett før.

Ogs blir jeg like skuffa hver gang når alle inneholder melk og nøtter! :(

God helg :)

Agnethe Marie

13.11.2015 kl.21:16

Trollblomst: ja, ikke lett å finne gode barer mann tåler ;) God helg!

Agnethe Marie

13.11.2015 kl.21:17

Bergensergenser: Mye annet spennende og få tak i også :)

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits