8 serie tips

Det er helt sikkert flere som har sett  mange av disse seriene alt da noen er "gamle" eller starter for noen år tilbake. Men om du trenger noe nytt å se så ta gjerne en titt på en eller flere av disse seriene. Young and Hungry - her er det 4 sesonger og jeg har sett de 3 første. Dette ser jeg på nett. 

Modern Family - Dette begynte jeg å se for 2-3 mnd tilbake da jeg ville ha noe som var morsomt og enkelt å se på under frokosten. Nå er jeg snart ferdig med sesong 4 og det er kommet 7 sesonger og den 8. kommer til  høsten. Jeg ser det på Netflix.Scorpion - denne serien handler om noen av de smarteste menneskene i verden, som hjelper CSI, FBI og andre med å redde verden. Har sett sesong 1 og sesong 2 går på tv2 nå. 

IZombie - Var litt usikker med en gang, men jeg liker denne serien. Liv blir kloret av en zombie, dør og våkner som zombie. Denne serien ser jeg på netflix, det ligger 1 sesong ute. Og det har kommet en sesong 2 som kan ses på nett. Orphan Black - Du må nesten bare se denne serien da det er vanskelig å forklare. Litt forvirrende første sesong, da det er mye og få med seg, men digger den. Ligger på Netflix, 3 sesonger og sesong 4 har begynt. 

Chicago PD - Denne serien har jeg nettopp begynt å se, så har bare sett 12 episoder. Det en politiserie ganske lik mye annet, men det er noe jeg bare liker veldig godt og jeg tror den blir bedre etterhvert. Det er kommet 3 sesonger og sesong 4 kommer til høsten. Ser dette på nett. Under the Dome - Denne serien er nettopp avsluttet og det er bare 3 sesonger. Jeg har nå begynt på siste sesong og etter 3 episoder så har jeg egentlig lyst på mer, men jeg tror likvel det er greit at det ikke kommer mer. For selv om jeg synes denne serien var veldig bra så er det vanskelig å dra det veldig mange sesonger til uten at det kunne blitt kjedelig og for mye.  Serien er på Netflix. 

Younger - Dette er en leken og morsom serie, må bare ses! Serien er kommet på TV2 sumo, men kan ses på nett. 

Når jeg ser serier på nett så bruker jeg mest denne siden : http://thewatchseries.to/

6 kommentarer

Henriette Celin

10.07.2016 kl.11:02

Younger og Young & Hungry er så bra! og er veldig fan av Orange is the new black også. Helt avhengig om dagen x)

Ingrid

10.07.2016 kl.11:14

Takk for tips. Har ikke sett alle disse før :)

lisarorvik

10.07.2016 kl.11:27

Kjempe fine tips :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Maren Felicia

10.07.2016 kl.12:20

Får du virus fra nettsiden du ser serier på?

Agnethe Marie

10.07.2016 kl.12:32

Maren Felicia: Nei, har aldri opplevd det. Men det kommer opp en del reklame sider, men har ikke fått virus. Har virusprogram på Mac'n og det funker veldig bra.

ida

10.07.2016 kl.18:17

har sett et par av de seriene :D modern family må jo være noe av det morsomste som finnes haha :D

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

25, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits