hits

Glutenfrie Matmuffins

Tenkte dele en oppskrift med dere i dag. Dette er super lunsj, turmat eller bare tidlig frokost og sen kveldsmat. Selv synes jeg matmuffins er kjempe fint ha med p jobb, de kan spises kalde uten noe problem. Og det at det er enkelt spise nr man str alene i butikken p kvelden eller om jeg pner og ikke har rukket frokost fr jobb. 

 

Matmuffins Glutenfri

Ingredisender til deigen

5dl semper melmix (fin eller grov) 

1dl semper havregryn

2ss oregano

1-2ts salt

1-2ts pepper (om nsket)

1ts fiberhusk

1ts bakepulver

1dl olivenolje

3dl melk

2 egg

Du trenger ogs muffinsformer i store eller sm, jeg liker bruke store selv. 

Fyll kan du velge litt selv, men her er noen ting som kan passe fint

Ost

Skinke

Bacon i treninger

Vrlk

Purrelk

Gulrot

Tomater

Mais

Fremgangsmte

  1. Ml opp ALT du skal ha og sett ovnen p 200grader

  2. Bland det trre i en bolle

  3. Ha i egg, melk og olivenolje og bland forsiktig

  4. La deigen st ett par minutter fr du rrer godt i deigen til alt av klumper er borte, bruk gjerne en elektrisk visp eller lignende.

  5. Ha i det du nsker av tilbehr og bruk en slikkepott for og blande dette sammen

  6. Fordel s i sm eller store muffinsformer og stek i ca 20-30 min avhengig av strrelse p formene.

 

Denne oppskriften kan fint brukes til deg som ikke ha glutenallgeri ogs, da bruker du bare vanlig mel og havregryn og dropper fiberhusk. Tler du ikke melk, kan du fint bruke laktosefri melk. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

26, Drammen

Blogger litt privat og personlig, mest inspirasjon. Kan kontaktes p: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv