Glutenfrie Matmuffins

Tenkte å dele en oppskrift med dere i dag. Dette er super lunsj, turmat eller bare tidlig frokost og sen kveldsmat. Selv synes jeg matmuffins er kjempe fint å ha med på jobb, de kan spises kalde uten noe problem. Og det at det er enkelt å spise når man står alene i butikken på kvelden eller om jeg åpner og ikke har rukket frokost før jobb. 

 

Matmuffins Glutenfri

Ingredisender til deigen

5dl semper melmix (fin eller grov) 

1dl semper havregryn

2ss oregano

1-2ts salt

1-2ts pepper (om ønsket)

1ts fiberhusk

1ts bakepulver

1dl olivenolje

3dl melk

2 egg

Du trenger også muffinsformer i store eller små, jeg liker å bruke store selv. 

Fyll kan du velge litt selv, men her er noen ting som kan passe fint

Ost

Skinke

Bacon i treninger

Vårløk

Purreløk

Gulrot

Tomater

Mais

Fremgangsmåte

  1. Mål opp ALT du skal ha og sett ovnen på 200grader

  2. Bland det tørre i en bolle

  3. Ha i egg, melk og olivenolje og bland forsiktig

  4. La deigen stå ett par minutter før du rører godt i deigen til alt av klumper er borte, bruk gjerne en elektrisk visp eller lignende.

  5. Ha i det du ønsker av tilbehør og bruk en slikkepott for og blande dette sammen

  6. Fordel så i små eller store muffinsformer og stek i ca 20-30 min avhengig av størrelse på formene.

 

Denne oppskriften kan fint brukes til deg som ikke ha glutenallgeri også, da bruker du bare vanlig mel og havregryn og dropper fiberhusk. Tåler du ikke melk, kan du fint bruke laktosefri melk. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Agnethe Marie

Agnethe Marie

24, Drammen

Jente på 24 år Blogger mest om det inspirasjon og bilder av natur, interiør, mote, dyr osv. Blir også noen innlegg om meg og mitt liv en gang i blant. Kan kontaktes på: agnethemgblogg@hotmail.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits